Μην παραδοθείς...

Μην παραδοθείς...

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Ψηφίζουμε – Δυναμώνουμε παντού το ΚΚΕ…

 

«Ψηφίζουμε - Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού, Δύναμη κι ελπίδα είναι του λαού» - «Οχι στα δεσμά της ΕΕ και των μονοπωλίων», μ' αυτό το σύνθημα να δεσπόζει πραγματοποιήθηκε, στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Τιτάνια», την περασμένη Πέμπτη, η εκδήλωση της ΚΕ του ΚΚΕ για την παρουσίαση των υποψηφίων του Κόμματος για τις ευρωεκλογές.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του Κόμματος μπορούν να εκφράσουν, να φέρουν κοντά στο λαό, να κάνουν πράξη και στο Ευρωκοινοβούλιο, με προτάσεις νόμων και παρεμβάσεις, τις θέσεις του ΚΚΕ, που προηγουμένως είχε αναπτύξει.

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές απαρτίζεται από αγωνιστές και αγωνίστριες της ζωής, των λαϊκών αγώνων κοντά στο λαό, στη νεολαία, αγωνιστές της δουλειάς, της επιστήμης, της Τέχνης, της μόρφωσης. Ανάμεσά τους βρίσκονται μέλη και στελέχη του ΚΚΕ, της ΚΝΕ, αλλά και συνεργαζόμενοι, με τις ιδιαίτερες απόψεις τους, αποφασισμένοι όμως να συμπορευτούν με το ΚΚΕ, στις ερχόμενες μάχες για το καλό του λαού.

Είναι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της κοινωνικής και πολιτικής ζωής του τόπου.

Ανάμεσά τους είναι εργαζόμενοι συνδικαλιστές από το εργατικό - συνδικαλιστικό κίνημα, πρόεδροι μεγάλων Ομοσπονδιών του ιδιωτικού τομέα, πρόεδροι κλαδικών συνδικάτων, Εργατικών Κέντρων, στελέχη του ΠΑΜΕ. Από τον αγροτικό χώρο, εκλεγμένοι σε Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων, από την ΠΑΣΥ. Νέοι και νέες της ΚΝΕ και των νεολαιίστικων αγώνων, του φοιτητικού και σπουδαστικού κινήματος. Πανεπιστημιακοί δάσκαλοι, καθηγητές από την πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση, επιστήμονες από διάφορους κλάδους. Ανθρωποι από το χώρο του Πολιτισμού και του Αθλητισμού.

Υποψήφιοι είναι και αγωνιστές από το χώρο των ένστολων, τόσο από τις Ενοπλες Δυνάμεις, όσο και από το Πυροσβεστικό Σώμα, ενώ φυσικά συμμετέχουν οι 2 μέχρι σήμερα ευρωβουλευτές του ΚΚΕ, που έδωσαν για πολλά χρόνια τη μάχη στις Βρυξέλλες, στο Στρασβούργο, μέσα στη χώρα μας.