Μην παραδοθείς...

Μην παραδοθείς...

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Είπε ότι θα ελέγχει την κυβέρνηση για τις δεσμεύσεις της

 

Σε προγραμματική αντιπολίτευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή, καθώς ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της φασιστικής οργάνωσης, Χρ. Παππάς, είπε χτες από το βήμα της Βουλής: «Η Κοινοβουλευτική μας Ομάδα θα σταθεί αρωγός σε πολλές από τις μελλοντικές σας πρωτοβουλίες και ενέργειες, όπως αυτές που αναγγέλθηκαν στην ομιλία επί τη αναλήψει των καθηκόντων σας (...) Θα σταθούμε ενάντια σε οποιαδήποτε αντιλαϊκή και αντιδημοκρατική πολιτική, όπως αυτή εκφράστηκε από την προηγούμενη διακυβέρνηση, τη διακυβέρνηση της ξενοκρατίας, της ξενοδουλείας και της εκποίησης της χώρας μας (...) Κυρίες και κύριοι βουλευτές, η Ελλάς έχει πλέον έναν νέο και ηλικιακά πρωθυπουργό. Ο κ. Τσίπρας διαδέχεται έναν φοβικό πρωθυπουργό».

Η φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής είπε επίσης ότι με άγρυπνο μάτι θα ελέγχει αν η κυβέρνηση θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της. Μάλιστα, παρότρυνε την κυβέρνηση: «Ο ελληνικός λαός αποφάσισε ότι το ευρώ δεν είναι ο θεός. Μην θεοποιείτε, λοιπόν, στο μυαλό σας αυτόν τον Μαμμωνά, αυτόν το μοχλό της γερμανικής κυριαρχίας στην ήπειρό μας, αλλά και στην Ελλάδα». Δείχνοντας έτσι ότι τάσσεται με ένα τμήμα του κεφαλαίου, όπως αυτό που κλείνει συμφωνίες με τη Ρωσία, που βλέπει τα συμφέροντά του να εξυπηρετούνται καλύτερα «εκτός ευρώ».

Τέλος, δήλωσε ότι η ΚΟ της ΧΑ «θα στηρίξει κάθε κίνηση προς αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που πλήττει τον ελληνικό λαό. Θα ελέγξουμε μεν την κυβέρνηση, αλλά και θα στηλιτεύσουμε όλους αυτούς τους μαυραγορίτες της πολιτικής, που φωνάζουν μεταξύ τους "βάστα, Σόιμπλε"».

“Ριζοσπάστης” Τετάρτη 11 Φλεβάρη 2015