Μην παραδοθείς...

Μην παραδοθείς...

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Εκδήλωση της ΚΝΕ στο Σύνταγμα στις 26 Ιούνη







Μπροστά στην 26η Ιούνη, Παγκόσμια Μέρα κατά των Ναρκωτικών, η ΚΝΕ οργανώνει πλήθος δραστηριοτήτων σε όλη τη χώρα, με σύνθημα: «Δεν είναι ελευθερία να ψάχνεις τη φυγή, τα ναρκωτικά είναι στο μυαλό καταστολή» και στόχο την προβολή των θέσεων της ΚΝΕ και του ΚΚΕ για το πρόβλημα των ναρκωτικών και των αιτιών που το γεννούν.
Στη χτεσινή παρουσίαση της ειδικής έκδοσης της ΚΕ του ΚΚΕ, λοιπόν, ανακοινώθηκε και η εκδήλωση που διοργανώνει το Κεντρικό Συμβούλιο της ΚΝΕ την Παρασκευή 26 Ιούνη, στις 19.00, στο Σύνταγμα, όπου θα αναπτυχθεί πολύμορφη δραστηριότητα με συναυλίες, παιχνίδια, street basket, εκθέσεις και άλλες δραστηριότητες.
Η Οργάνωση επικεντρώνεται και απαντάει με αυτήν την πρωτοβουλία στις προσπάθειες που γίνονται για νομιμοποίηση των ναρκωτικών, σημειώνοντας εύστοχα: «Σε μια περίοδο που η ανεργία θερίζει, που αντί για μισθό παίρνουμε ψίχουλα, που το δικαίωμα στη μόρφωση, στην Υγεία, στον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό χτυπιούνται, προβάλλεται η μαστούρα για ελευθερία! Καταστρέφουν το δικαίωμά μας στη μόρφωση, στη δουλειά και τη ζωή και προβάλλουν για "δικαίωμα" την "αυτοκαταστροφή"». Απέναντι σε αυτά η ΚΝΕ απαντάει ότι «Δεν υπάρχουν "σκληρές" και "μαλακές" αιτίες, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΙΤΙΕΣ! Δεν υπάρχουν "σκληρά" και "μαλακά" ναρκωτικά, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ»! Και εύστοχα επισημαίνει: «Στόχος μας η ζωή που μας αξίζει. Δεν βάζουμε τη ζωή μας στο στόχαστρο»!